pestrý dny :)

25. 4. 2009 23:34
Rubrika: živý Bůh | Štítky: in! , radost , vděčnost

Včera jsem byla u zpovědi...(pro mě) po docela dlouhý době. A samozřejmě taková ta klasika "Ale vždyť tam nemusíš, neděláš nic špatnýho, nikoho jsi nezabila (:D), ten farář to přežije, když nepůjdeš...odlož to."  Pak jsem úplně chtěla umřít (normálně necítím touhu ležet někde pod zemí, ale po zpovědi mi vždycky připadá nebe blíž :-)).

Někomu strašně inteligentnímu v našem ústavu napadlo, že jsme dlouho neměli studijní volno, takže jsem si říkala, že budu celý den spát, číst si a u toho budu mít zapnutý signály :). Ale ve čtvrtek se ozvala babička, jestli bych se někdy nechtěla přijet kouknout... o víkendu jsem nemohla (viz další řádky :)) a tak jsem si řekla, že spát budu příště a po zpovědi jsem jela za babičkou :). Bylo to dobrý..ne tak moc v pressu jako když přijedeme celá rodina a začnem na ni chrlit různý novinky...prostě v klidu, dokonce jsem se dozvěděla, jak blízko od sebe mají být brázdy na poli :D.

Dneska jsme jely ( Lída, jane, bětule-vrtule, majuskaaa + me) do Ústí. IN! čtu už od začátku a pořád mě to docela baví :). Bylo totiž setkání čtenářek a to je vždycky...záruka kvality :-). Zaujaly mě hlavně odpolední workshopy - nejdřív o netu, signálech, facebooku a já nevím o čem všem...prostě tak nějak celkově...bylo to super! Jako to se mi fakt líbilo (takže díky Heverovi, Bleskovi a FoXovi ;-)) a pak druhý, kde jsme se Strašákem (sorry, ale příjmení nás zaujalo víc...jinak Luděk) zkoušely něco plácat do mikrofonu a následně vidět, jak to vypadá v PC :)


Bylo toho hodně. Jedno vyvažovalo druhý... babiččina "cesta k víře" aneb Já ty Velikonoce stejně nemám ráda. Akorát je s tím práce a každej je vožralej... vs modlitba na konci setkání nebo to, jak silně jsem vnímala tu atmosféru...prostě jsme jedna církev...a tvoříme ji všichni bez rozdílu...různý barvy, který netvoří žádnej hnusnej odstín, ale dokonale se doplňujou a každá z nich je nepostradatelná... a to mě na tom baví :-)

Zobrazeno 2314×

Komentáře

majuskaaa

Super, Kiki, dávám jedničku s hvězdičkou :oP 1*<br />
Ale pořád mi tam ještěš chybíty rozhovory, svačina a Natanael :-D

Kristýna Boháčová

:) to ostatní bude (snad) v článku na hlubokekoreni.net :)

dadinka

Hezké:-)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz